Kapsalon Ri-Style

Over ons

 

Sinds 2010 is Kapsalon Ristyle een feit, gevestigd aan de Dorpstraat in Gendt, inmiddels uitgegroeid tot een moderne en gerespecteerde kapsalon in de omgeving van Lingewaard Wilt u een nieuw kapsel of een andere haarkleur? Wij adviseren graag over de coupe en kleur die het beste bij u past. Ons team van gedreven, vaktechnische topstylisten met veel ervaring vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de deur uitgaat.

Er wordt regelmatig door topkappers getraind om op de hoogte te blijven van de laatste modelijnen en nieuwste technieken. Zo zult u nooit ontevreden zijn over uw coupe of kleur, zeker in combinatie met onze verzorgende producten en kleur producten van Joico . Wij garanderen ook dat u zeker 9 weken van een mooie glanzende salonkleur kunt genieten!

Als u maar tevreden bent, dat is voor ons het allerbelangrijkst! En mocht uw coupe onverhoopt niet zo zitten als u verwacht, zullen wij dit gratis naar uw wens aanpassen. Deze service bieden wij u graag! Wij hopen u in onze salon te verwelkomen!

Liefs Team Ristyle,
Iris
Moniek
Rianne

Eigenaresse/Topstyliste

Topsyliste

Topstyliste

Welkom! Ik ben Rianne en eigenaresse van Kapsalon Ristyle.

Met mijn ruim  18 jaar ervaring in het kappersvak lukt het mij altijd om jou van een goed advies,een goede coupe en mooie kleur  te voorzien.

Samen met mijn team van ervaren topstylistes kom je er altijd goed uit te zien en zal je stralen met je nieuwe coupe.

Ik ben op dinsdag,woensdag,donderdag en zaterdag aanwezig.

X